Heerlijke geitenmelkproducten

Op Zorgboerderij De Klompenhoeve worden heerlijke ambachtelijke biologische geitenmelkproducten met zorg bereid door begeleiders en cliënten.
De melk is afkomstig van de geiten van de Klompenhoeve en enkele boeren in de omgeving. 
Alle producten zijn voorzien van het EKO keurmerk. De klant is daardoor verzekerd van een echt biologisch product. Ook alle ingrediënten die wij gebruiken zijn van biologische oorsprong. Geitenmelkproducten kunnen een goed alternatief zijn voor mensen die geen koemelkeiwit kunnen verdragen. In de kaasmakerij vinden bedrijfsmatige activiteiten plaats. Er worden kwalitatief hoogwaardige producten gemaakt door cliënten en hun begeleiders. Op de etiketten op onze producten vindt u ons COKZ nummer 1221. Dit laat zien dat wij een goedgekeurde verwerker zijn die onder strenge controle staat van de keuringsdienst van het COKZ (Het Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel).

Verkooppunten

Onze producten zijn verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels in Nederland en België.
Ook verkopen we onze geitenmelkproducten in onze boerderijwinkel en de boerderijwinkels in de Beemster en Schermer.

Bij de supermarkten van Deen zijn onze geitenkaas en Egmondse bollen (330 gram) verkrijgbaar. Tevens verkrijgbaar bij de vakgroothandel  onze producten ingrootverpakking, vraag er naar bij o.a De Kweker, Strogoff, Zaai-ster, Udea, Kroon, Biofresh(België), Estafette-Odin en HocrasEn u kunt bij vele restaurants in de omgeving diverse gerechten met onze Egmondse bollen (verse kaas) en harde kaas proeven.

Voor informatie of vragen
Kees van Haastert
Mail: zuivel@klompenhoeve.st-er.nl
Tel: 06 23661415