Dagactiviteiten in de keuken

In de keuken bereiden we in de ochtend een lekkere verse maaltijd met het liefst producten van eigen erf. In de middag maken we de keuken schoon.

De maaltijd bestaat meestal uit 3 of soms 4 gangen. We snijden, koken, bakken, frituren, wassen af, ruimen op, maken schoon en alles daar om heen.

Wat maken we dan? We maken pasta’s, hollandse maaltijden, buitenlandse maaltijden, salades, soepen en de lekkerste toetjes waar we verschillende technieken leren.

We leren hoe we omgaan met voedsel en houden hygiëne altijd in het oog.

Vertel eens..

  • null

    Lotte

    Hallo! Ik ben Steven en ik werk al bijna 4 jaar op de Klompenhoeve, waarvan nu 1 jaar in de keuken. De rest van de week werk ik op andere afdelingen.
    In de keuken maak ik samen met mijn collega’s de warme maaltijden klaar. Ik moet dan groente snijden, voor bijvoorbeeld de salade.
    Het leukste in de keuken vind ik het klaarmaken van de groente en het vlees, tot ik dit kan uitserveren aan de mensen die mee eten.
    Ik vind het belangrijk om schoon te werken, en help ook aan het einde met de afwas, en het schoon achterlaten van de keuken.

    Ik hoop nog veel mensen blij te kunnen maken met mijn kookkunsten! Groeeeetjess Steven

Ben je enthousiast?

Kom dan gerust eens kijken bij ons op De Klompenhoeve of kijk op onze facebook pagina
Voor meer informatie of een afspraak neem contact op met Jonelle latumeten:

Mail: Klompenhoeve.Boerderijwinkel@esdege-reigersdaal.nl
Tel: 06 30325977