Dagactiviteiten in de keuken

In de keuken bereiden we in de ochtend een lekkere verse maaltijd met het liefst producten van eigen erf. In de middag maken we de keuken schoon.

De maaltijd bestaat meestal uit 3 of soms 4 gangen. We snijden, koken, bakken, frituren, wassen af, ruimen op, maken schoon en alles daar om heen.

Wat maken we dan? We maken pasta’s, hollandse maaltijden, buitenlandse maaltijden, salades, soepen en de lekkerste toetjes waar we verschillende technieken leren.

We leren hoe we omgaan met voedsel en houden hygiëne altijd in het oog.

Vertel eens..

  • null

    Lotte

    Ik ben Lotte ik werk nu 7 jaar op de Klompenhoeve met veel plezier ik werk op maandag, woensdag en vrijdag op woensdag sta ik in de keuken.

    Ik vind dit leuk om dat ik voor mensen lekker eten mag maken en zie je uiteindelijk ook genieten daar geniet ik dan ook van.

    Ik werk de andere 2 dagen in de winkel ook dit vind ik heel erg leuk om te doen.

    Vooral de verantwoordelijkheid die ik krijg op deze 2 werk plekken maakt mij zelfverzekerd ik ben dan ook erg gegroeid de afgelopen 7 jaar en ik blijf hier dan ook nog vele jaren werken

Ben je enthousiast?

Kom dan gerust eens kijken bij ons op De Klompenhoeve of kijk op onze facebook pagina
Voor meer informatie of een afspraak neem contact op met Jonelle latumeten:

Mail: Klompenhoeve.Boerderijwinkel@esdege-reigersdaal.nl
Tel: 06 30325977