Frambozen plukken, hout kloven, vogelhuisjes bouwen, boeket binden, mezenbollen maken, aarbeienplantjes oppotten? Dit kan allemaal in de Tuin & Werkplaats!
Afgelopen jaar heeft deze afdeling een flinke opknapper gehad. We hebben een stijger gekregen, flow forms, alles is opnieuw betegeld, er komt een nieuw houthok en we hebben nog veel meer in petto.
Elk seizoen bied weer iets nieuws en elk jaar hebben we andere gewassen. We hebben zeven bedden waar we onder andere aardappels, pompoenen, boerenkool, prei, bieten en bonen in telen. Een boomgaard met kersen, amandelen, walnoot, appels, primen, frambozen, blauwe bessen en nog veel meer om op te noemen. Ook hebben we twee kassen buiten staan waar we paprika, tomaten en komkommers in telen. In de binnenpandige kas kweken we zaadjes op om deze later in de volle grond te plaatsen. In de werkplaats hebben we alle ruimte om hout te bewerken en te knutselen. Al deze producten worden verkocht in onze winkel of verwerkt voor de lunch of een versnapering tijdens de koffie en thee pauze.
De werkdag word om half 3 afgesloten met thee en koffie en als hoogtepunten tijdens een warme zomerdag met koude limonade onder de kastanje of tijdens een koude winterdag met warme chocolade in de werkplaats.

Mail: Tuin@klompenhoeve.st-er.nl

Mobiel: 06 55220844